BESØK VÅR BUTIKK

Stort utvalg av maskiner og utstyr som snefresere, høytrykksspylere, støvsugere, verktøy m.m. Bredt sortiment av maskiner til proffmarkedet. Vi har eget serviceverksted, og tar også service ute hos kunden. Ta turen innom oss på Ankenes for en hyggelig prat.

Husqvarna gressklippere

Husqvarna gressklippere

Husqvarna gressklippere

Stort utvalg av ulike typer Husqvarna klippere inkl de geniale Husqvarna Automower robotklipperne. Ta kontakt.

Trådlegger til Automower

Trådlegger Nordnes.jpg

Du kan også leie vår trådleggermaskin til Automower, så går innstalleringen av robotklipperen som en lek. 

NÅ OGSÅ: Husqvarnas  Automower® 435X AWD

automower H310-1892.png

Husqvarnas  Automower® 435X AWD legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med stemmestyres via Google Home. 

 

Alt innen Kärcher

Vi leverer alt fra Kärcher. Rengjøringsløsninger for profesjonell bruk som høytrykksvaskere, støvsugere, dampvaskere, feiemaskiner, Floor care, tepperens, vindusvask m.m

karcher proff høytrykksvasker.jpg

HØYTRYKKSVASKERE

Karcher høytrykksvasker2.jpg

Profesjonelle høytrykksvaskere fra Kärcher er meget effektive, og har mange bruksområder. En profesjonell høytrykksvasker er det beste valget når store områder skal rengjøres daglig.

PROFESJONELLE STØVSUGERE

karcher støvsuger.jpg

Støvsuging med Kärcher. Brukervennlige våt- og tørrstøvsugere og teppebørstesugere er optimale løsninger for industri, varehandel, bilbransjen, renholdsselskaper, leverandører av vedlikeholdstjenester m.m.